GNX3

DigiTech onthult zijn nieuwe GENETX technologie in de  nieuwe GNX3, GENETX Gitaar Processor. GENETX is een software technologie die gebruik maakt van DigiTech's nieuwe AudioDNA DSP engine en geeft gebruikers onbeperkte mogelijkheden om hun eigen versterkers en speakerboxen te creŽren.

Gitaristen kunnen door gebruik te maken van gereedschappen als "Warp" controle en speakerbox tuning de karakteristieken van twee favoriete versterkers en speakerboxen samensmelten in een nieuw hybride, "hypermodel". Een onbeperkt aantal versterkers kan  worden samengesteld op een manier die niet voor mogelijk werd gehouden.

De GNX3 gaat een stapje verder dan de GNX1en de GNX2. De gebruikersinterface is uitgebreider. Zij maken gebruik van zes  AudioDNA processors. De GNX3 is uitgebreid met een 8 sporen digitale recorder, hierin onderscheidt de GNX3 zich van andere gitaarprocessors. Met zes track minuten opname tijd aanboord (welke kan worden uitgebreid via de Smart Media port aan de achterzijde) is de GNX3 een handig hulpmiddel geworden om je ideeŽn snel en gemakkelijk op te nemen. Door de toevoeging van bass amp models, een microfoon input en de ingebouwde drummachine is de GNX3 de komplete opname oplossing. Opgenomen tracks kunnen worden geÔmporteerd in elk computer opname software welke wav files herkend via de optionele Smart media card reader.

 

Met de meegeleverde software(editor voor PC/Mac) sla je nieuwe geluiden gemakkelijk op als een bestandje dat kleiner is dan 100Kb en stuur je het de hele wereld rond, bijvoorbeeld via email of de speciale GeNetx website (Dit is het "Net" in GeNetx). De gemaakte presets van andere kun je ook inladen en het maakt niet uit op welk GeNetx apparaat ze gemaakt zijn.

In de lijn van DigiTech is de GNX3 ook uitgerust met een volledig palette aan effecten  van studiokwaliteit om de spierkracht van deze krachtige processor volledig tot uiting te laten komen. De GNX3 geeft de gebruikers een instrument in handen om hun eigen geluid te vormen. Van dynamische standaardeffecten zoals compressie en ruisonderdrukking tot de klassieke geluiden van chorus, flanger, phaser, tremelo, delay en multiple reverbs, tot DigiTech's signature Whammy pitch blending, Synth Talk, Talker en Ya Ya. Deze gitaar processor heeft genoeg kracht om de meest gevorderde effect guru tevreden te stellen.

In toevoeging op de fenomenale geluiden en effecten kan de GNX3 ook dienen als een nuttig oefenapparaat voor gitaristen op alle niveau's. De "Learn-A-Lick" is een sampler die een snelle gitaarsolo op kan slaan en deze langzaam kan weergeven zonder dat de toonhoogte verandert en de ingebouwde drummachine zorgt voor het ritme, zodat je in diverse stijlen en snelheden mee kan spelen.

Voor meer informatie bezoek:  www.digitech.com.

( BP200 , RP300 , Genesis3 , GNX1 , GNX2 , GNX3000 )

Home , Info , Lesgitaar , Prijzen , Verhuur , Occasions , Links , Adres , Email , Muzikantenbank , Siteroute