GENESIS3 

 

DigiTech  introduceert de GENESIS3, een GENETX gitaar processor voor gebruik in opname en live situaties voor de gitarist gebruikmakend  van DigiTech's nieuwste versterker en speakerboxen "modeling" techniek. 

DigiTech's nieuwe GENETX techniek geeft de gebruikers de mogelijkheden om eenvoudig en snel hun eigen unieke versterker en speakerbox combinaties te creŽeren.  Gitaristen kunnen door middel van GENETX een mix maken van de 12 populaire versterker en akoustische modellen  die in de Genesis3 aanwezig zijn om geheel nieuwe geluiden te maken die niet eerder te horen waren. De GENESIS3 is verder uitgerust met 48 model/effecten voorinstellingen en heeft ruimte om 48 nieuwe creaties op te slaan. Nieuwe versterker modellen kunnen met de GENESIS-3 of via de bijgeleverde  GENETX Editor/Librarian software (PC and MAC) en dan worden gedownload in de unit. Presets en libraries kunnen geruild en of uitgewisseld worden met andere gitaristen via de DigiTech's Web site op www.digitech.com.

Het hart van de  GENESIS3 is  DigiTech's krachtige Audio DNA processor (twee stuks). Verder is het mogelijk om het geluid te verijken met 8 studiokwaliteit effecten te gelijkertijd. Hieronder vallen: swell, chorus. flanger, phaser, triggered Hanger, triggered phaser, tremolo, pitch shift, detune. Whammy ya ya, auto ya, synth talk, envelope filter en een leslie box. Andere effecten zijn compressor, noise gate, 3-band EQ met midsweep, panning en verschillende  delay and reverb instellingen. Elk van deze effecten heeft vijf verstelbare parameters, die gemakkelijk kunnen worden gebruikt via de op het front gemonteerde draaiknoppen.Door het optionele expressie pedaal aan te sluiten kan de gitarist ook parameters onder het spelen veranderen.

De GENESIS3 desktop unit heeft vijf op het front geplaatste draaiknoppen en kan worden uitgebreid met een expressiepedaal. Verder heeft de de GENESIS3 genoeg  24bit A/D/A aansluitingen, een '/4-inch input jack, CD ingang, MIDI in en out/thru jacks, onafhankelijke '/4-inch links en rechts stereo uitgangen en een  S/PDIF digitale uitgang. Bij gebruik van de S/PDIF digitale uitgang kan de GENESIS3 rechtstreeks op elk digitaalopname apparaat worden aangesloten waaronder veel van de laatste geluidskaarten.

Voor meer informatie bezoek:  www.digitech.com.

( BP200RP300 , GNX1 , GNX2 , GNX3 , GNX3000 )

Home , Info , Lesgitaar , Prijzen , Verhuur , Occasions , Links , Adres , Email , Muzikantenbank , Siteroute