Historie.

Sinds 1980 runnen wij een muziekwinkel op de Geestersingel nummer 57 in Alkmaar. 

Peter Johanzen Muziek haakte in op de groeiende markt van de PA installatie, maar deze spullen werden steeds meer gehuurd en gezien het feit dat wij over weinig ruimte beschikken, verlegden wij ons terrein naar de gitaar en de daar bijbehorende artikelen.

De gitaar kunnen we goed ondersteunen middels de aanwezige kennis binnen Peter Johanzen Muziek op het gebied van bespeelbaarheid, onderhoud en reparaties. Door sterk te selecteren proberen wij de juiste spullen naar onze winkel te halen en letten daarbij op de kwaliteit gekoppeld aan een scherpe prijs.

Door goede kontakten met de importeurs worden wij vaak benaderd met aanbiedingen waar U van kunt profiteren.

De winkel.

Dat onze vloeroppervlakte slechts 70 vierkante meter bedraagt mag in deze tijd een wonder heten.

Peter Johanzen Muziek beschikt over een afdeling verhuur  die al jaren klanten naar tevredenheid voorziet van licht- en geluidsapparatuur tegen lage prijzen. De ervaring die wij daar opdoen wordt gebruikt bij de levering van kleine en grote zang- en dj installaties.

Bent U op zoek naar iets speciaals, dan helpen wij graag met zoeken en proberen een scherpe prijs te realiseren.

                     

 

Waar kunt U ons vinden.

U kunt Peter Johanzen Muziek vinden aan de noordwestkant van het centrum van Alkmaar, op de binnenring tussen het NS station en het politiebureau. De Geestersingel is een doorgaande route langs de ringgracht die rond het centrum loopt(kaart).

Parkeren kunt U langs  de Geestersingel, met een parkeerautomaat, maar de zijstraten zijn alleen voor vergunninghouders, wij beschikken over een bezoekerskaart voor de Geestersingel en de zijstraten. Anders is er de parkeergarage achter het Stadskantoor en naast het politiebureau.

  
Home , Info , Lesgitaar , Prijzen , Verhuur , Occasions , Links , Adres , Email , Muzikantenbank , Siteroute