GNX2

DigiTech onthult zijn nieuwe GENETX technologie in de  nieuwe GNX2, GENETX Gitaar Processor. GENETX is een software technologie die gebruik maakt van DigiTech's nieuwe AudioDNA DSP engine en geeft gebruikers onbeperkte mogelijkheden om hun eigen versterkers en speakerboxen te creŽren.

Gitaristen kunnen door gebruik te maken van gereedschappen als "Warp" controle en speakerbox tuning de karakteristieken van twee favoriete versterkers en speakerboxen samensmelten in een nieuw hybride, "hypermodel". Een onbeperkt aantal versterkers kan  worden samengesteld op een manier die niet voor mogelijk werd gehouden.

De GNX2 gaat een stapje verder dan de GNX1. De gebruikersinterface is uitgebreider. De derde AudioDNA processor wordt gebruikt voor de Distortion Stomp Box Modelling. De gitarist kan nu ook zijn favoriete distortion geluid/pedaal creŽren. 64 user en 64 factory presets staan tot zijn beschikking. Aansluiting van een microfoon voor de Talker effecten en een digitale S/PDIF uitgang om naar een digitale tafel dan wel recorder te gaan.

Drie AudioDNA processors zijn het hart van de GNX2. Vergelijkbare rekenkracht van een Audio DNA chip ten opzichte van de huidige generatie processors is als een 80286 ten opzichte van een Pentium.

Met de meegeleverde software(editor voor PC/Mac) sla je nieuwe geluiden gemakkelijk op als een bestandje dat kleiner is dan 100Kb en stuur je het de hele wereld rond, bijvoorbeeld via email of de speciale GeNetx website (Dit is het "Net" in GeNetx). De gemaakte presets van andere kun je ook inladen en het maakt niet uit op welk GeNetx apparaat ze gemaakt zijn.

In de lijn van DigiTech is de GNX2 ook uitgerust met een volledig palette aan effecten  van studiokwaliteit om de spierkracht van deze krachtige processor volledig tot uiting te laten komen. De GNX2 geeft de gebruikers een instrument in handen om hun eigen geluid te vormen. Van dynamische standaardeffecten zoals compressie en ruisonderdrukking tot de klassieke geluiden van chorus, flanger, phaser, tremelo, delay en reverb, tot DigiTech's signature Whammy pitch blending, Synth Talk, Talker en Ya Ya. Deze gitaar processor heeft genoeg kracht om de meest gevorderde effect guru tevreden te stellen.

In toevoeging op de fenomenale geluiden en effecten kan de GNX2 ook dienen als een nuttig oefenapparaat voor gitaristen op alle niveau's. De "Learn-A-Lick" is een sampler die een snelle gitaarsolo op kan slaan en deze langzaam kan weergeven zonder dat de toonhoogte verandert en de ingebouwde drummachine zorgt voor het ritme, zodat je in diverse stijlen en snelheden mee kan spelen.

Voor meer informatie bezoek:  www.digitech.com.

BP200 , RP300 , Genesis3 , GNX1 , GNX3 , GNX3000  )

Home , Info , Lesgitaar , Prijzen , Verhuur , Occasions , Links , Adres , Email , Muzikantenbank , Siteroute