Mode Four

 

 

 

 

De nieuwe versterker van Marshall de Mode Four is  op de Namm geintroduceerd..

Door te luisteren naar de eindgebruikers, zijn de ontwikkelaars van Marshall met een geheel nieuwe versterker gekomen. Het resultaat is de MF350 hybride top. Buizen voor- en  een transitor eindversterker. In aanvulling op het moderne "bottom heavy" highgain geluid levert deze top ook een goed clean geluid. Om deze flexibiliteit te bereiken beschikt de top over twee pre-amps in een. Amp 1 is de classic amp en men kan kiezen voor clean of crunch geluid. Amp 2 is de high gain kant met OD1 en OD2.

Amp 1 levert en clean en overdrive geluid dat overeenkomt met de JCM800 en Plexi.

Amp 2 is ontworpen voor het moderne gitaargeluid, "detuned" 6 en 7 snarige  gitaren. De amp produceert veel saturation en oversturing waardoor een agressief dynamisch geluid met veel harmonische boventonen ontstaat.

De mastersectie is in het midden geplaatst waardoor een overzichtelijk geheel ontstaat. Een handigheid is de solo schakelaar om het volume voor solo's te accentueren. Het geheel wordt afgemaakt met een digitale galm en geleverd met een robuust voetpedaal.

Een overtuigend stevig geluid wordt door deze kanjer geproduceerd, maar liefst 350 watt die over twee kasten verdeeld kunnen worden. Marshall adviseert om de speciaal ontwikkelde speakerkasten te gebruiken in verband met het grote vermogen en de aanpassing voor de versterker (niet lager dan 8 ohm aanpassing).  

Mode Four top 1195

Speakerkast 1039

Home , Info , Lesgitaar , Prijzen , Verhuur , Occasions , Links , Adres , Email , Muzikantenbank , Siteroute